Loading...
  OR  Zero-K Name:    Password:   

Chobby does not start anymore

8 posts, 185 views
Post comment
Filter:    Player:  
sort



RUrankFirepluk
20 days ago
(edited 20 days ago)

https://pastebin.com/DuXji4Z9

I had to reinstall everything and then it happened AGAIN
I just see a window icon it the taskbar and nothing more, can't open the lobby itself
+0 / -0



CArankTheMooseIsLoose
20 days ago
quote:
GL renderer : Intel(R) HD Graphics 620

+0 / -0



RUrankFirepluk
20 days ago
(edited 20 days ago)

and? I had played for half an year without any major issues before
my notebook has only intel hd

something got fucked in the recent update, or just something went terribly wrong on my system
+0 / -0



CArankTheMooseIsLoose
20 days ago
(edited 20 days ago)

Your available resolutions are listed as

quote:
[ 1] 1920x1080x24bpp@60Hz
[ 3] 1680x1050x24bpp@60Hz
[ 5] 1600x900x24bpp@60Hz
[ 7] 1440x900x24bpp@60Hz
[19] 1280x800x24bpp@60Hz
[23] 1280x720x24bpp@60Hz
[35] 640x400x24bpp@60Hz
[43] 320x200x24bpp@60Hz


"[GR::LogDisplayMode] display-mode set to 400x300x24bpp@60Hz (windowed::decorated) " Makes it look like improper resolution is being set. Try manual borderless set custom resolution.

It also looks like you have antialiasing on, other stuff, ensure both compatibility modes are set are you are at otherwise lowest possible gfx settings.
+0 / -0



RUrankFirepluk
19 days ago
lobby does NOT start, how am I supposed to change settings?...
+0 / -0



CArankTheMooseIsLoose
19 days ago
open up springsettings.cfg in ZK directory and change settings manually with text editor

There is page on spring wiki that list all possible settings, I will link if I find it...
+0 / -0



RUrankFirepluk
19 days ago
(edited 19 days ago)

thanks...
turned out springsettings.cfg was somehow having weird values for window size...
window was positioned outside of screen(negative x, y)

how the fuck did this happen?...
+0 / -0

DErankMouthOfMadness
19 days ago
(edited 16 days ago)

i remember some issues chobby overwrites springsettings... if that is the case check LuaMenu\Config
+0 / -0