Loading...
  OR  Zero-K Name:    Password:   
Title: [A] Teams All Welcome
Host: Nobody
Game version: Zero-K v1.7.3.3
Engine version: 104.0.1-1060-g7f3541f
Started: 7 days ago
Duration: 10 minutes
Players: 6
Bots: False
Mission: False
Watch Replay Now
Manual download

Team 1
Chance of victory: 72.6%

UArankCorvus_Corax
DErankDragon99
RUrankFaust
Team 2
Chance of victory: 27.4%

USranko_o
FIrankterve886
DErankEmjay1639

Show winners



Preview
Filter:    Player:  
sort


FIrankterve886
7 days ago
For some reason my commander bugged right at the start and refused to take any orders till the constructor it started following died. Even pressing stop command didn't do anything.
+0 / -0



AUrankAdminGoogleFrog
5 days ago
(edited 5 days ago)

Very interesting, are you using any extra widgets?

The bug occurred at 0:26, not immediately. The pattern of move commands looks similar to the shield guard widget, which turns guard orders on shields into move commands to ensure that the guarder is under the shield. However, there are three differences:
  • Modern shield guard sends CMD_RAW_MOVE commands, not CMD.MOVE. I know that CMD_RAW_MOVE was not used here because the movement persists when luarules is disabled.
  • Shield guard only operates on units with shields, not on Constables.
  • Shield guard stops operating when another command is issued.

I don't know of any default widgets that send engine MOVE commands to commanders. My best theory is a malfunctioning local widget, but then you should know about that.
+0 / -0


FIrankterve886
5 days ago
I do have some local widgets, but none that are supposed to make units follow another. I haven't been able to reproduce the bug either.
+0 / -0