Loading...
  OR  Zero-K Name:    Password:   

Bug:Loading Stucks at 10%

13 posts, 326 views
Post comment
Filter:    Player:  
sort
3 months ago
I cant join anygame neither Single nor Multiplayer


https://pastebin.com/iAfr0W55

this is my full log
+0 / -0
3 months ago
with not joining i mean that when i join it loads to 10% but nether loads further
+0 / -0

3 months ago
Hi bluesmythe,
Is the game installed via steam? if so may be worth verifying the game documents
+0 / -0
3 months ago
yes it is instaled through steam and i already verifyed the files and reinstalled the game multiple times
+0 / -0


3 months ago
There are a lot of graphics errors there. Perhaps update or check if there is an issue with your graphics drivers.
+0 / -0
3 months ago
ive cheked my card everything seems normal and i have the newest driver
+0 / -0
3 months ago
Does it launch if you enable the Compatibility Mode setting in Graphics Options?
+1 / -0
3 months ago
With the compatility mode ive managed to get into a single player game but the load time seemed very long and i think if i try multiplayer i will timeout/get kicked for loading too long i will try it when my friend is online
+0 / -0
ive managed to load into the game but the loading takes so long that when im in everbody already chose there comander and i have a random commander at a random spot on the map and its takes ages to load the models and textues everything else load fast

I cant post the new log becuse its to big for pastebin it ecceds 512 kilobytes
+0 / -0
The 12-year-old hard disk with Windows 8 on it is probably on its last legs. An SSD upgrade can help with loading times.

You need to consider upgrading. An i3-540 wasn't the fastest system could get even when it was new. Adding a graphics card (assuming it's a desktop) and changing your hard drive to an SSD will help visibly, but the CPU is still going to be the bottleneck for this and many other games.
+0 / -0
yeah i know in 1 month or 2 i will buy a new pc but i have played this game in he past and it always worked/never loaded taht long
+0 / -0
3 months ago
wait what do you mean with windows 8 i have windows 10?
+0 / -0
Your log says Windows 8 Business Edition build 9200. Must be the original version. Did you upgrade from 8 to 10? Did you revert/reinstall, maybe?

Maybe the load-time descreases if you've done one load. So you first load a singleplayer then join a multiplayer.

You have to deal with multiple bottlenecks. Suggest you lower all settings if possible. This game isn't that optimized and 'backwards compatible'; having stringent testing for new changes. So one day the unwritten assumption is that the amount of video mem is X.
+1 / -0